Tegus nädalavahetus ja päris esimene liba sünnitegevus

neljapäev, 21. veebruar 2019

Alustan sellest, et me tegime ühe parima ostu poole aasta jooksul. Nimelt saime me endale lõpuks ometi teleka! Vuhuu. Eelmise aasta septembris otsustasime Viasatiga asjad ära lõpetada, sest vaatamata kuldkaardile olid kanalid jamad, levi pidevalt jamas ja huvitavad kanalid ''kadusid'' iseenesest kuhugi ära. Kuna telekas oli ka juba üsna sara, siis ma lasin selle Mürakal lihtsalt majast välja visata. Selle olemasolu häiris mind. Ma parema meelega vaatasin tühja lauda kui seda koledat telekat. Kuna me tegelikult pole eriti suured teleka vaatajad, siis leidsime, et lükkame uue teleka ostu kuhugi tulevikku. Nüüd kus meil on kõik tehtud ja vaba aega nagu muda, siis otsustasimegi, et ostame oma värskelt remonditud tuppa uue teleka, et mul siin midagigi (loe: vedeleda päevad otsad teleka ees) teha oleks.

Ma näitan teile teleka asemel oma sukulenti, mille ma suutsin teist korda õitsema ajada :D Teoreetiliselt ta veel ei õitse aga kohe-kohe...


Laupäeva hommikul seadsime oma sammud Experti, sest minu arust on seal tehnikal kõige normaalsemad hinnad, võrreldes teiste poodidega. Algul tahtsin 65'' LG telekat aga poes ringi vaadates tundus see minu jaoks liiga suur, isegi 55'' oli minu silmade jaoks liiga palju. Seega valisime enda uueks ustavaks sõbraks Samsungi 49'' UHD smart tv ja püha püss kuidas ma seda jumaldan. Mainin kohe ära, et hind oli Experdis sellel 100€ odavam kui näiteks Telias ja 100€ on juba raha mida võiks kokku hoida, eriti nüüd kus me üritame ka targemalt majandada. Nüüd on veel vaja soundbar juurde osta ja siis on elu eriti ilus. Vastasel juhul lasen ma varsti selle vaese teleka kõlarid läbi. Telekanalid valisime Teliast (sest niikuinii oli ta juba meie teenusepakkuja) ja juurde võtsime piiramatu interneti. Ma ei tea miks me sellega piiramatu internetiga nii kaua ootasime? See interneti asi käis mulle juba ammu ajudele, sest siin maal oli meil vist 30gb mahtu ja see sai väga kiiresti otsa, seega kui kuu lõpus tuli tuhin blogida, siis ma võisin selle ära unustada, sest maht oli täis ja teha ei saanud selle internetiga enam midagi. Nüüd on kõik piiramatu. Uskumatu kui väiksed asjad võivad rõõmu teha :D

 A, ma avastasin enda jaoks Grey anatoomia, see 100 aastat vana sari aga mul on täitsa sõltuvus tekkinud. Kas keegi teab kust ma saaksin seda päris esimesest osast alates vaadata? Otsisin küll pool interneti läbi aga iga lehega on mingi kala.

Juba mõned nädalad tagasi saime me Sipu mööbli kätte (voodi ja kummuti). Aga kuna toas käis remont ja aega oli Mürakal nädala sees vähe, siis selle kokkupanek venis ja venis ja venis ja venis... Lõpuks, laupäeval, kui mul täitus 36+5 ja vaja oli toas ainult liistud paika panna, otsustasime, et mingu nii kaua kui läheb, aga mööbel peab laupäevaga kokku saama. Mõeldud, tehtud. Täiesti uskumatu aga Mürakas sai öösel kell 3 kõigega valmis. Mina samal ajal vedelesin ja vaatasin ''Kirsitubakat'', mis tundub nii mõttetu filmina aga samas on see kuidagi nii südamelähedane. Väga imelik igatahes.

Öökullid on elu!

Ma olin terve laupäeva jalgadel ja tegutsesin ringi. Hommikul käisime poes, ostsime omale uue teleka ja tegime Telias lepingud ümber (muutsime paketid ära), seejärel sõitsime ema juurde, sest talle tuli sõbranna Pärnust külla, peale seda liikusime koju ja tegime toas viimased viimistlused ning lõpuks hakkas Mürakas Sipu mööblit kokku panema. Selle kõige kõrval olid mul peaaegu terve päeva toonused. Õnneks ei olnud need regulaarsed aga siiski üsna tihedad. Kui kell kukkus 11 õhtul, siis Mürakas viis oma ema EMOsse ning peale seda ma tundsin, et toonused muutuvad kuidagi väga tihedaks aga seejuures jäid nad ikkagi ebaregulaarseteks. Samas, tunnis tuli julgelt 8 toonust ära. Need toonused olid aga kuidagi teistmoodi. Need olid palju teravamad ja valusamad, Sipu liigutus võrdus põhimõtteliselt sellega nagu keegi lõiguks mind seestpoolt. Toonuse ajal ei olnud ma võimeline sammugi astuma, midagi rääkima ja hingamise tahtis ka kinni tõmmata. Lisaks sellele, et emakas ise oli kõva, sai valu alguse alaseljast ja liikus täiesti alla välja, kuhu jõudes muutus see eriti teravaks. Rääkimata sellest, et alates laupäevast saadik on mul jõhker pinge ja surve vaagnas ning kõndimine võrdub põrguga. Muidugi on mul lisaks kõigele juba oma 2 nädalat eritunud limakorki vaikselt väikestes kogustes ja ma reaalselt mõtlesin, et oh, ongi minek. Lõpuks ometi! Helistasin veel valvearstile kes ütles, et need võivad olla ka libad, sest need pole veel regulaarsed, siis tuli mulle muidugi meelde, et võiks ju kuuma dušši alla minna ja vaadata mis edasi saab. Valvearst veel ütles, et kui ka tekib väike avatus, siis pole hullu, sest see on täiesti normaalne kui enne sünnitust käiakse 2-3cm avatusega ringi, suur osa naistest isegi ei tea, et nad avatusega ringi kõnnivad, seega... Peale kõne lõpetamist ronisin kohe dušši alla ja voilaa, kõik, mitte midagi rohkem ei toimunud. Ma olin ausalt öeldes mega solvunud. Mina siin ootan millal tema tulema hakkab aga emakas mängib mäkra ja viskab minu kulul ainult nalja. Mis siis ikka, ootan edasi. See ootaja aeg tundub nüüd juba eriti pikk. 

Selle teki heegeldasin ka täitsa ise valmis

Kuna me saime magama alles varahommikul kell 4, siis mõtlesime julgelt lõunani põõnata. Aga paljugi mida meie mõtlesime, sest kell 9 hommikul olid mul silmad automaatselt lahti ja uni kadunud. Kuna ma niisama vedeleda ei viitsinud, siis otsustasin Sipu voodipesu lõpuni õmmelda. Oiii, ma õmblesin väikest tekikotti 2,5 tundi! Ma ei mäletanudki, et varasemalt puuvillaga (100%) nii palju jamamist oleks olnud kui nüüd aga noh, valmis ma voodipesu sain ja ise olen küll uhke, et midagi oma kätega ka valmis tegin.

Ilmselgelt suured koerainimesed! Sellisest kangast õmblesin Sipule voodipesu.

Umbes kell 12 läksime linna, sest eelneval päeval ei olnud mul aega ringi rännata aga mul oli vaja veel pehmet mähkimisalust ja ühte pisemat punutud korvi. Täiesti uskumatu kui plikalik see beebide turg on, isegi mähkimisalused on lõviosas roosad!!! Neutraalset on väga raske leida. Mul ei olnudki mingit valikut, sest roosat ju ei osta, seega haarasin Kidzonest viimase valge aluse. Mõnus minimalistlik. Natuke on pikem kui vaja oleks, aga need 4cm siia-sinna ei oma erilist tähtsust. Las olla. Hinnaks oli vist muidu 24€ aga kuna seal on praegu soodused, siis saime 19€ eest kätte. 

Punutud korvi skoorisin 4€ eest Bauhofist. Mähkimisaluse Kidzonest 19€ eest. Viimane sobib voodi ja kummutiga tegelikult nii hästi kokku.

Postita kommentaar